20 Травня,
02:41

Жахливе вбивство на Полтавщині ... спричинила чарка горілки

10 Червня 2009 17:01   282
ads
2 червня, о 22.45, до чергової частини Новосанжарського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від диспетчера «швидкої допомоги» про те, що в житловому будинку, у Нових Санжарах, знайдено труп чоловіка, 1959 р.н., з тяжкими тілесними ушкодженнями.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, а саме – при встановленні кола знайомих убитого, – міліціонери вийшли на 28-річного Олексія (ім’я змінено). Як з’ясувалося, молодий чоловік тривалий час проживав у будинку загиблого разом із племінницею співмешканки вбитого. Під час проведення слідчих дій правоохоронцям вдалося відтворити картину того злощасного вечора.

Всьому виною, як це нерідко буває, стала чарка. Того вечора Кирило (ім’я постраждалого змінено) та Олексій зазирали в неї не раз. А коли дійшли до «кондиції» почали згадувати давні, але такі болючі образи. Дуже швидко належні слова скінчилися – і в хід пішли кулаки.

Олексій, як молодший і фізично сильніший, досить легко «переміг» свого суперника. А потім, як в американських бойовиках, почав вправлятися в ударах руками і ногами по живій «груші». В результаті – Кирило отримав тілесні ушкодження, які пізніше спричинили його смерть.

Намагаючись замести сліди, Олексій відкрутив всі крани газової плити, зірвав з вікна штору і, підпаливши її, кинув додолу поруч із тілом. Але очікуваний вибух, на прикрість злочинця, чомусь не відбувся. Тоді Олексій викликав таксі та разом з подругою і співмешканкою Кирила виїхав до села Крута Балка.

Невдовзі всі троє були затримані працівниками міліції. Відносно Олексія порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинений злочин 28-річний чоловік може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Прес-служба ГУ МВС України в Полтавській області
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок