28 Березня,
23:14

«Кривавий» пікнік на Полтавщині забрав життя двох людей

26 Липня 2010 14:34   446
Вечірній пікнік на трьох біля річки Сула, що у Лубенському районі, виявився для двох мешканців села Піски останнім у їхньому житті. Виною всьому стала горілка та підступне почуття ревнощів…

У селі Піски Лубенського району протікає річка Сула. В народі її ще називають «глиняною річкою». Біля її берегів люблять відпочивати місцеві жителі. Якось після чергового спекотного дня двоє односельчан – 53-річний чоловік та 59-річна жінка, які були обоє розлучені та перебували у близьких стосунках, вирішили відпочити коло річки. Для компанії покликали сусіда – 40-річного Василя (ім’я змінено – від авт.), який взяв для зручності власний автомобіль ГАЗ-2705, на якому й поїхали до водоймища.

Відпочиваючи коло річки, компанія вела невимушену бесіду та потихеньку випивала. Невдовзі настала «глуха» ніч і відпочивальники почали збиратися додому. Один з чоловіків десь раптово подівся, а Василь із сусідкою залишилися наодинці біля вогнища. Коли чоловік повернувся, йому не сподобалося як Василь вів себе з його коханою жінкою, і між чоловіками зав’язалася бійка. Жінка спробувала втрутитися у чоловічу розмову та отримала стусана від свого милого. Від сильного удару вона впала додолу. Побачивши, що «пахне смаженим», Василь побіг до автівки та ухватив у руки монтажну лопатку. У цю мить ревнивець наблизився до свого суперника, аби провчити і його, але реакція Василя була миттєва. Молодший чоловік завдав 53-річному декілька ударів по голові монтажною лопаткою, після чого останній втратив свідомість.

Далі, Василь вирішив позбутися свого сусіда раз і назавжди. Він погрузив його до салону, завів двигун та в’їхав у річку. Під час руху автомобіля, Василь встиг вистрибнути, а от чоловік у салоні потонув у річці разом з автівкою.

Злякавшись, що жінка могла все бачити, Василь приймає рішення позбутися небажаного свідка. Як тільки жертва почала приходити до тями та підводитися, Василь руками чимдуж здавив їй горло і задушив.



«Ми отримали повідомлення про виявлення автівки у річці Сула близько сьомої години ранку, - розповідає Ігор Мрачко, начальник Лубенського міськвідділу міліції, - виїхавши на вказане місце, ми встановили, що у річці знаходиться автомобіль ГАЗ-2705 без технічних пошкоджень з відчиненими пасажирськими дверима. У салоні авто перебував мертвий чоловік. Крім цього, на березі річки, виявили труп жінки зі слідами удушення на шиї. Для того, аби дістати авто з води були залучені працівники МНС».


Злагоджені дії лубенських міліціонерів не залишили жодних шансів зловмиснику уникнути покарання. У пошуку злочинця оперативникам допомогли номерні знаки утопленого автомобіля – за ними міліція вийшла на власника, який і виявився головним підозрюваним у скоєнні жорстокого злочину. Василя затримали вже наступного дня після злочину. Він опору міліції не чинив та одразу зізнався у скоєному.

«На даний час підозрюваного затримано, - продовжує Ігор Мрачко, - відносно нього порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство. Щодо потерпілих, то згідно акту судмедексперта смерть жінки настала від механічної асфіксії, а смерть чоловіка – від утоплення».
ВЗГ ГУ МВС України в Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:38,   1670
У жителя одного із сіл району поліцейськими виявлено й вилучено згортки з подрібненими висушеними рослинами, схожими на коноплі.
12 Грудня 15:17,   1888
Близько доби знадобилось працівникам відділення поліції № 1 Полтави, щоб встановити особу чоловіка, який до смерті побив п’ятдесятивосьмирічного знайомого в одному із закинут ...
11 Грудня 13:23,   1099
Ввечері надійшло повідомлення, що у Лубнах зловмисник напав на будинок, поранивши товариша господаря ножем, але не вирвався з рук потерпілих.
07 Грудня 12:35,   797
До Гребінківського відділу поліції звернувся 45-річний мешканець одного із сіл району.
07 Грудня 08:44,   1093
З письмовою заявою до Гадяцької поліції звернувся місцевий двадцятирічний житель, який поінформував, що під час відпочинку в одному з кафе міста, з його власної куртки, невідомим в ...
06 Грудня 13:27,   942
Повідомлення про пограбування надійшло до поліції від 36-річної мешканки Лубен.
06 Грудня 11:31,   844
До Гадяцького відділу поліції звернувся 70-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що вночі невідома особа проникла до його сарайного приміщення та скоїла крадіжку вело ...
05 Грудня 16:57,   1485
Біля села Щербаки Кременчуцького району на річці Псел рейдова група водної поліції й інспектори відділу рибоохоронного патруля викрили факт незаконного рибного промислу. ...
05 Грудня 14:41,   1335
Повідомлення про пограбування надійшло до чергової частини Оржицького відділення поліції від жительки села Онішки Оржицького району.
05 Грудня 09:39,   1142
Співробітниками кіберполіції разом зі слідчими облполіції та прокуратурою області викрито та затримано групу шахраїв, які, використовуючи телефони та електронно-обчислювальну техні ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок