28 Березня,
12:16

Вихованець дитячих притулків забив насмерть пенсіонера

04 Жовтня 2010 14:48   495
2 жовтня 2010 року  в третій лікарні міста Кременчук помер 72-річний пенсіонер, який був доставлений до лікарні з місця мешкання з черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

В ході перевірки працівниками Автозаводського РВ встановлено, що  дідусь проживав у своїй квартирі з сорокарічною співмешканкою. Жінка ніде не працювала та проживала з пенсіонером повноцінним сімейним життям та за його рахунок.

Першого  жовтня цього року близько п’ятнадцятої години до квартири пенсіонера завітав непроханий гість. Це був дев’ятнадцятирічний юнак, який представився сином співмешканки. Як виявилося, сорокарічну співмешканку пенсіонера було позбавлено батьківських прав, ще коли дитині було два роки. З двох років хлопчик ріс, виховувався та набирався життєвого досвіду у дитячих притулках Полтавської  області. Своїми візитами мати хлопця не балувала. Після досягнення юнаком  повноліття, перед ним відкрилися безкрайні простори самостійного життя.

Перше, що вирішив зробити юнак – це відшукати свою матір. Через родичів та знайомих хлопець знайшов адресу проживання жінки в Кременчуці та завітав до неї додому. Мати синові не зраділа, тай взагалі вже давно навіть не згадувала про нього. Не зрадів пасинкові і співмешканець матері. Роками накипіла образа миттєво вирвалася на волю. Хлопець почав лупцювати матір, вкотре доводячи своє право на існування. Співмешканець жінки почав заступатися за неї, тоді  всю свою силу та злість хлопець переніс на пенсіонера. Юнак декілька разів ударив потерпілого по голові, потім закрив його в туалеті. Після чого хлопець  наказав матері приготувати йому вечерю. Жінка пояснила хлопцю, що в них немає харчів. Юнак закрив матір з співмешканцем у квартирі та пішов до сусідів, щоб позичити в них картоплі. В цей час жінка випустила пенсіонера з вбиральні. Оскільки квартира знаходилася на першому поверсі, чоловік вистрибнув через вікно та почав тікати. Хлопець побачив діда, наздогнав його та почав бити по голові. Потерпілий благав хлопця не бити його, та сказав, що йому стало зле , а з квартири чоловік втік, бо хотів купити ліки. Молодик завів діда до квартири та знов почав «виховувати» подружжя. Близько першої години ночі потерпілому стало зле, він викликав «швидку» та був доставлений до лікарні, де й помер.

Наразі Сергій затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого ).
УМВС України в Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:38,   1670
У жителя одного із сіл району поліцейськими виявлено й вилучено згортки з подрібненими висушеними рослинами, схожими на коноплі.
12 Грудня 15:17,   1888
Близько доби знадобилось працівникам відділення поліції № 1 Полтави, щоб встановити особу чоловіка, який до смерті побив п’ятдесятивосьмирічного знайомого в одному із закинут ...
11 Грудня 13:23,   1099
Ввечері надійшло повідомлення, що у Лубнах зловмисник напав на будинок, поранивши товариша господаря ножем, але не вирвався з рук потерпілих.
07 Грудня 12:35,   797
До Гребінківського відділу поліції звернувся 45-річний мешканець одного із сіл району.
07 Грудня 08:44,   1093
З письмовою заявою до Гадяцької поліції звернувся місцевий двадцятирічний житель, який поінформував, що під час відпочинку в одному з кафе міста, з його власної куртки, невідомим в ...
06 Грудня 13:27,   942
Повідомлення про пограбування надійшло до поліції від 36-річної мешканки Лубен.
06 Грудня 11:31,   844
До Гадяцького відділу поліції звернувся 70-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що вночі невідома особа проникла до його сарайного приміщення та скоїла крадіжку вело ...
05 Грудня 16:57,   1485
Біля села Щербаки Кременчуцького району на річці Псел рейдова група водної поліції й інспектори відділу рибоохоронного патруля викрили факт незаконного рибного промислу. ...
05 Грудня 14:41,   1335
Повідомлення про пограбування надійшло до чергової частини Оржицького відділення поліції від жительки села Онішки Оржицького району.
05 Грудня 09:39,   1142
Співробітниками кіберполіції разом зі слідчими облполіції та прокуратурою області викрито та затримано групу шахраїв, які, використовуючи телефони та електронно-обчислювальну техні ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок