19 Березня,
04:03

Полтавщина: тридцятип’ятирічний чоловік – збував наркосировину

24 Лютого 2017 14:35   759
За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника підрозділу протидії наркозлочинності у Полтавській області Андрія Курлана, інформацію про ймовірного торговця наркотиками напередодні отримали працівники Пирятинського відділення поліції.

Було відкрите кримінальне провадження за статтею 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Працівники управління протидії наркозлочинності в Полтавській області надавали практичну допомогу по документуванню злочинної діяльності фігуранта.

Під процесуальним керівництвом прокуратури було задокументовано збут канабісу місцевому мешканцю. Після вчинення злочину 35-річний чоловік був затриманий поліцейськими.

Підозрюваний підтвердив, що продавав наркотичну речовину – "канабіс".

За місцем його проживання було проведено обшук, у ході якого виявлено й вилучено близько трьох кілограмів канабісу та грошові кошти.

Триває досудове розслідування.
ГУ НП в Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:38,   1668
У жителя одного із сіл району поліцейськими виявлено й вилучено згортки з подрібненими висушеними рослинами, схожими на коноплі.
12 Грудня 15:17,   1886
Близько доби знадобилось працівникам відділення поліції № 1 Полтави, щоб встановити особу чоловіка, який до смерті побив п’ятдесятивосьмирічного знайомого в одному із закинут ...
11 Грудня 13:23,   1097
Ввечері надійшло повідомлення, що у Лубнах зловмисник напав на будинок, поранивши товариша господаря ножем, але не вирвався з рук потерпілих.
07 Грудня 12:35,   795
До Гребінківського відділу поліції звернувся 45-річний мешканець одного із сіл району.
07 Грудня 08:44,   1090
З письмовою заявою до Гадяцької поліції звернувся місцевий двадцятирічний житель, який поінформував, що під час відпочинку в одному з кафе міста, з його власної куртки, невідомим в ...
06 Грудня 13:27,   939
Повідомлення про пограбування надійшло до поліції від 36-річної мешканки Лубен.
06 Грудня 11:31,   838
До Гадяцького відділу поліції звернувся 70-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що вночі невідома особа проникла до його сарайного приміщення та скоїла крадіжку вело ...
05 Грудня 16:57,   1481
Біля села Щербаки Кременчуцького району на річці Псел рейдова група водної поліції й інспектори відділу рибоохоронного патруля викрили факт незаконного рибного промислу. ...
05 Грудня 14:41,   1332
Повідомлення про пограбування надійшло до чергової частини Оржицького відділення поліції від жительки села Онішки Оржицького району.
05 Грудня 09:39,   1139
Співробітниками кіберполіції разом зі слідчими облполіції та прокуратурою області викрито та затримано групу шахраїв, які, використовуючи телефони та електронно-обчислювальну техні ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок