08 Травня,
22:33

На Решетилівщині батько чотирьох малолітніх дітей «виховував» одного із синів гумовим шлангом

16 Лютого 2011 10:19   387
В селі Хрещатому Решетилівського району, поки батьків не було вдома, 9-річний хлопчик вирішив підрівняти ножицями 4-річній сестричці волосся. На такий дитячий прояв перукарських здібностей батько відреагував негативно. Гумовим шлангом по тілу малого – таким було батьківське покарання за вчинок сина.

У 2009 році родина Семеренків (прізвище змінено – від авт.) перебувала на обліку в правоохоронних органах як неблагонадійна. Таке рішення було прийнято компетентними органами, оскільки голова сімейства (батько) знаходився за гратами за скоєння крадіжки. На волі його чекали дружина та двоє маленьких синів.

Коли чоловік повернувся із в’язниці додому Семеренки зажили щасливим життям. В будинку зробили охайний ремонт, хлопчики пішли до школи, а пізніше в родині сталося поповнення -  народилося двоє дівчаток. Переважно сім’я Семеренків проживала за кошти державної допомоги на дітей.

Правоохоронці Решетилівського райвідділу періодично навідувалися в родину, вивчали психологічний клімат, спілкувалися з дітьми, дорослими, запитували думку сусідів. За всіма показниками Семеренки вели нормальний спосіб життя, а тому згодом з обліку в міліції їх було знято.

Якось на початку лютого у вечірній час мама й тато залишили дітлахів на племінника, який жив неподалік, та подалися у справах. Коли через деякий час подружжя повернулося додому, їх зустріла чотирирічна донька з новою зачіскою. Таткові не сподобався такий вчинок дітвори, а тому він почав кричати та запитувати, - «хто це скоїв?». Та на питання так ніхто й не відповів.

Розлючений голова родини пішов до іншої кімнати та вхопив гумовий шланг від пральної  машини довжиною 1 метр, яким і відлупцював найстаршого сина – 9-ти річного Миколку.

На ранок хлопчики пішли до школи. Миколка навчався у третьому класі. Під час письма вчителька помітила, що у завжди старанного учня Семеренка кардинально змінився почерк. Запитавши у хлопчика, чому той не старається гарно писати, Миколка відповів, що болить рука. Оглянувши учня, вчителька забила на сполох та повідомила про численні синьці на тілі малого директору школи, яка вже й зателефонувала до міліції.

В’ячеслав Пащенко, оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Решетилівського райвідділу повідомив, - «При розмові батько пояснив, що дуже погарячкував того дня та шкодує за скоєне. Згідно акту судово-медичної експертизи, Миколці були спричинені легкі тілесні ушкодження. Наразі стан здоров’я хлопчика задовільний. З ним займаються компетентні психологи».

Щодо батька, то працівники міліції провели з ним профілактичну бесіду. Також вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 166 Кримінального кодексу України – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною.
Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:38,   1676
У жителя одного із сіл району поліцейськими виявлено й вилучено згортки з подрібненими висушеними рослинами, схожими на коноплі.
12 Грудня 15:17,   1894
Близько доби знадобилось працівникам відділення поліції № 1 Полтави, щоб встановити особу чоловіка, який до смерті побив п’ятдесятивосьмирічного знайомого в одному із закинут ...
11 Грудня 13:23,   1105
Ввечері надійшло повідомлення, що у Лубнах зловмисник напав на будинок, поранивши товариша господаря ножем, але не вирвався з рук потерпілих.
07 Грудня 12:35,   807
До Гребінківського відділу поліції звернувся 45-річний мешканець одного із сіл району.
07 Грудня 08:44,   1099
З письмовою заявою до Гадяцької поліції звернувся місцевий двадцятирічний житель, який поінформував, що під час відпочинку в одному з кафе міста, з його власної куртки, невідомим в ...
06 Грудня 13:27,   951
Повідомлення про пограбування надійшло до поліції від 36-річної мешканки Лубен.
06 Грудня 11:31,   854
До Гадяцького відділу поліції звернувся 70-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що вночі невідома особа проникла до його сарайного приміщення та скоїла крадіжку вело ...
05 Грудня 16:57,   1495
Біля села Щербаки Кременчуцького району на річці Псел рейдова група водної поліції й інспектори відділу рибоохоронного патруля викрили факт незаконного рибного промислу. ...
05 Грудня 14:41,   1342
Повідомлення про пограбування надійшло до чергової частини Оржицького відділення поліції від жительки села Онішки Оржицького району.
05 Грудня 09:39,   1147
Співробітниками кіберполіції разом зі слідчими облполіції та прокуратурою області викрито та затримано групу шахраїв, які, використовуючи телефони та електронно-обчислювальну техні ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок