19 Березня,
11:53

У Полтаві активізувались пляжні крадії

08 Червня 2011 09:25   251
Поки люди відпочивають, злочинці – «працюють»! З настанням пляжного сезону в місті Полтава та Кременчук працівники міліції, в рамках оперативно-профілактичного відпрацювання, активізували роботу по профілактиці та розкритті злочинів на міських пляжах.

Так, дільничні Ленінського райвідділу міліції міста Полтава затримали 22-річного непрацюючого чоловіка, який 5-го червня на міському пляжі біля річки Ворскла по вулиці Громадській скоїв крадіжку мобільного телефону вартістю 1000 гривень.

Ще один факт крадіжки на пляжі річки Ворскла по вулиці Зелений Острів розкрили працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Ленінського райвідділу. Як встановили правоохоронці, у травні 33-річний чоловік викрав мобільний телефон вартістю 2000 гривень у полтавця, який відпочивав біля водоймища.

Активізували роботу по викриттю «пляжних» злочинів і у Кременчуці. Так, кременчуцькі правоохоронці встановили, що наприкінці травня по вулиці Першотравневій на пляжі «Центральний» 33-річний безробітний викрав мобільний телефон вартістю 150 гривень у одного з кременчужан.

По даним фактам підозрювані особи затримані. Вирішується питання про притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці Полтавщини закликають громадян пильнувати особисті речі під час відпочинку, не брати із собою на пляж цінні речі, а, в разі біди, негайно звертатися до міліції! Не залишайте злодіям жодних шансів залишити вас в поганому настрої та без власних речей!
ВЗГ УМВС України в Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:38,   1669
У жителя одного із сіл району поліцейськими виявлено й вилучено згортки з подрібненими висушеними рослинами, схожими на коноплі.
12 Грудня 15:17,   1887
Близько доби знадобилось працівникам відділення поліції № 1 Полтави, щоб встановити особу чоловіка, який до смерті побив п’ятдесятивосьмирічного знайомого в одному із закинут ...
11 Грудня 13:23,   1098
Ввечері надійшло повідомлення, що у Лубнах зловмисник напав на будинок, поранивши товариша господаря ножем, але не вирвався з рук потерпілих.
07 Грудня 12:35,   795
До Гребінківського відділу поліції звернувся 45-річний мешканець одного із сіл району.
07 Грудня 08:44,   1091
З письмовою заявою до Гадяцької поліції звернувся місцевий двадцятирічний житель, який поінформував, що під час відпочинку в одному з кафе міста, з його власної куртки, невідомим в ...
06 Грудня 13:27,   940
Повідомлення про пограбування надійшло до поліції від 36-річної мешканки Лубен.
06 Грудня 11:31,   840
До Гадяцького відділу поліції звернувся 70-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що вночі невідома особа проникла до його сарайного приміщення та скоїла крадіжку вело ...
05 Грудня 16:57,   1482
Біля села Щербаки Кременчуцького району на річці Псел рейдова група водної поліції й інспектори відділу рибоохоронного патруля викрили факт незаконного рибного промислу. ...
05 Грудня 14:41,   1333
Повідомлення про пограбування надійшло до чергової частини Оржицького відділення поліції від жительки села Онішки Оржицького району.
05 Грудня 09:39,   1140
Співробітниками кіберполіції разом зі слідчими облполіції та прокуратурою області викрито та затримано групу шахраїв, які, використовуючи телефони та електронно-обчислювальну техні ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок