28 Березня,
14:10

У Полтаві 27-річного чоловіка збив потяг

10 Липня 2014 18:38   1103
До чергової частини лінійного відділу на ст. Полтава, 10.07.2014 року о 08:00 год надійшло повідомлення по телефону від чергової по станції по ст. Супрунівка про те що на залізничному перегоні «Супрунівка – Полтава Київська» 318 км. пікет № 9, що в Київському районі м. Полтава, було смертельно травмовано невідомого молодого чоловіка, який переходив залізничні колії не встановленому місці перед електровозом резерву який слідував в напрямку ст. Полтава Київська На звукові сигнали локомотива, громадянин не реагував, після чого машиністом було застосовано екстрене гальмування для попередження наїзду, але наїзду уникнути не вдалося.

На місце пригоди негайно виїхали працівники міліції та карета швидкої допомоги, було встановлено що травмовано чоловіка, 1987 р.н., мешканець м. Полтава. Свідки події пояснили що молодий чоловік намагалася перейти колію у неустановленому місці, разом з велосипедом не звертаючи уваги на потяг який рухався в цьому напрямку, бо він слухав музику через навушники. Як повідомив машиніст потягу він подав гучний звуковий сигнал, але людина чомусь не зупинилась а навпаки спокійно переходив далі колію, перед їдучим потягом. Наїзду уникнути не вдалося, чоловік загинув на місці смерть настала внаслідок полі травм, тіло направлено до бюро СМЕ м. Полтави. На місці події було знайдено зламаний велосипед, та навушники в яких досі грала музика.

В котре працівники міліції звертаються до громадян, будьте більш уважними під час переходу залізничних колій, залізниця і без того є місцем підвищеної небезпеки, де люди травмуються, а то й втрачають життя, саме через свою необачність через нехтування елементарними правилами безпеки. Слід враховувати що потяг миттєво не можливо зупинити В даному випадку загинув молодій хлопець 27 років через власну необачність переоцінивши свої власні можливості.
Подальшу перевірку проводить лінійний відділ на ст. Полтава УМВС України на Південній залізниці

Помічник начальника по роботі зі ЗМІ Лінійного відділу на станції Полтава Н.О. Сайкіна

Рекомендуем почитать
15 Грудня 14:02,   2039
ДТП сталася неподалік села Куликівка (Козельщинський р-н).
14 Грудня 12:30,   837
До Служби «101» повідомили минулого дня про пожежу в квартирі житлового будинку на двох власників на вулиці Лисенка (Подільський район).
13 Грудня 11:27,   953
До Служби «101» ввечері повідомили про пожежу в одній з квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Перспективній. ...
12 Грудня 15:38,   519
Вночі сталася в приватній госпбудівлі на вулиці Саловській.
12 Грудня 10:53,   725
Трагедія сталася у селі Кривуші (Кременчуцький р-н) - на пожежі, що виникла у житловому будинку, заживо згорів чоловік.
11 Грудня 16:37,   709
Біля залізничної станції «Іскрівка» (Чутівський р-н) пасажирський потяг № 721 Харків-Київ смертельно травмовав чоловіка.
11 Грудня 12:28,   700
Пожежа спалахнула вчора у селі Вільна Терешківка (Кременчуцький р-н) у приміщенні складу-ангару з переробки деревини.
11 Грудня 08:42,   672
До Служби «101» ранком вихідного дня повідомили про пожежу автомобіля на вулиці Жученка.
08 Грудня 15:51,   2091
До Служби порятунку «101» повідомили вночі про пожежу в приватній госпбудівлі на вулиці Мгарській.
08 Грудня 15:20,   771
Водні поліцейські спільно з рибоохоронним патрулем № 2, під час проведення профілактичних заходів на території Сулинської затоки, виявили ймовірного порушника. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок