20 Травня,
04:06

Бійці ДСНС продовжують ліквідовувати наслідки негоди на Полтавщині (відео)

24 Червня 2016 08:11   943
Чорнухинський район

Внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, сильний дощ, град), сталося підтоплення 135 присадибних ділянок на території Чорнухинського району, також пошкоджено шиферні покрівлі будівель в домогосподарствах в с. Кізлівка, с. Ковалі, с. Вороньки, с. Харсіки, с. Пізники, с. Нова Діброва, с. Мелехи та смт. Чорнухи. Так, зокрема, у селищі міського типу Чорнухи було пошкоджено 80 листів шиферної покрівлі спортивної школи, 70 листів – дитячого садочку «Берізка», 50 листів – музичної школи, близько 200 листів – адміністративної будівлі Чорнухинської ветеринарної медицини.

Крім того, були підтоплені підвали Харсіцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів
та Мелехівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

На автодорозі сполученням Красне - Хейлівщина Чорнухинського району порушено дорожнє покриття довжиною 10 метрів на глибину 4 метри. Організовано об’їзд даної ділянки автодороги через с. Нова Діброва.

Під час проведення робіт з ліквідації наслідків негоди, рятувальники з 9-го Державного пожежно-рятувального посту врятували 2 жителів села Пізники Чорнухинського району, які хотіли перетнути річку Многа. Чоловік та жінка намагалися перейти річку в місці, де був місток, який через негоду затопило. Сильною течією людей почало зносити, вони покликали на допомогу. Поруч працювали рятувальники, які почувши крики відразу побігли до місця події. За допомогою мотузки та рятувального кругу витягли двох постраждалих із річки. Жінку із попереднім діагнозом: переохолодження було направлено до місцевої лікарні. Чоловік від госпіталізації відмовився.

Лубенський район

У двох населених пунктах: с. Окіп та с. Ждани, підтоплено 25 приватних домогосподарств. На території Полтавської області внаслідок метеорологічної події сталося відключення від електропостачання 32 населених пунктів, 175 трансформаторних підстанцій, 16 фідерів.

Станом на 15 годину 23 червня рятувальники відкачали воду в 15 домогосподарствах Чорнухинського та 6 домогосподарствах Лубенського районів. Залишаються відключеними від електропостачання 3 населені пункти (с. Комишня Миргородського району, с. Яреськи та с. Ковалівка Шишацького району).

Для ліквідації наслідків метеорологічної події залучено 26 одиниць техніки, 10 мотопомп, 5 човнів та 162 чоловіки, у тому числі від ДСНС – 8 одиниць техніки, 8 мотопомп, 5 човнів та 76 чоловік особового складу.


ГУ ДСНС у Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 14:02,   2052
ДТП сталася неподалік села Куликівка (Козельщинський р-н).
14 Грудня 12:30,   849
До Служби «101» повідомили минулого дня про пожежу в квартирі житлового будинку на двох власників на вулиці Лисенка (Подільський район).
13 Грудня 11:27,   963
До Служби «101» ввечері повідомили про пожежу в одній з квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Перспективній. ...
12 Грудня 15:38,   528
Вночі сталася в приватній госпбудівлі на вулиці Саловській.
12 Грудня 10:53,   737
Трагедія сталася у селі Кривуші (Кременчуцький р-н) - на пожежі, що виникла у житловому будинку, заживо згорів чоловік.
11 Грудня 16:37,   719
Біля залізничної станції «Іскрівка» (Чутівський р-н) пасажирський потяг № 721 Харків-Київ смертельно травмовав чоловіка.
11 Грудня 12:28,   709
Пожежа спалахнула вчора у селі Вільна Терешківка (Кременчуцький р-н) у приміщенні складу-ангару з переробки деревини.
11 Грудня 08:42,   684
До Служби «101» ранком вихідного дня повідомили про пожежу автомобіля на вулиці Жученка.
08 Грудня 15:51,   2102
До Служби порятунку «101» повідомили вночі про пожежу в приватній госпбудівлі на вулиці Мгарській.
08 Грудня 15:20,   782
Водні поліцейські спільно з рибоохоронним патрулем № 2, під час проведення профілактичних заходів на території Сулинської затоки, виявили ймовірного порушника. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок