Вхід | Реєстрація

За утримання людини на ланцюгові - 2 роки умовно

Винесено судовий вирок жителю Полтавського району, який «виховував» 16-річного юнака, прикувавши його ланцюгом до станка. Дана подія трапилася у вересні минулого року.

Виїхавши на місце події, працівники слідчо-оперативної групи райвідділу власноруч знімали ланцюг з шиї бідолашного. 40-річний мешканець села Крюкове Полтавського району, який утримував хлопця цілу ніч на прив’язі, пояснив свої дії тим, що хлопець хотів його обікрасти.

У лютому цього року по даній справі Полтавським районним судом було проголошено вирок, згідно якого чоловіка засуджено за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України до 2-х років позбавлення волі зі звільненням від відбуття покарання з випробувальним, згідно статті 75 Кримінального кодексу України, іспитовим строком на 1 рік.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2012, 14:23 | Полтава | Кримінал
1. гость / 14 травня 2012, 15:00

Адміністрація:
Коментар видалено за порушення п.2.3 Правил користування сайтом

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації