У Карлівці влада незаконно здала в оренду ставок

У Карлівці влада незаконно здала в оренду ставок
08 листопада 2018, 17:05   0
Фото zeft.in.ua

Прокуратура Полтавської області повернула з незаконної оренди ставок площею понад 11 га. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

– У грудні 2012 року Карлівська РДА передала в оренду сільськогосподарському товариству ставок загальною площею понад 11 га, вартістю 334 тисячі гривень, що розташований на території Попівської сільської ради Карлівського району за межами населених пунктів. Вказані дії відбулися із порушенням вимог чинного законодавства. Зокрема, не був укладений договір  оренди земельної ділянки водного фонду під ставком. Окрім цього, внаслідок порушення вимог закону та умов договору оренди, товариство несвоєчасно здійснювало орендну плату, внаслідок чого утворилась заборгованість, – йдеться у повідомленні.

Прокуратура Полтавської області подала до суду позовну заяву щодо стягнення заборгованості з орендної плати, розірвання договору оренди та повернення водного об’єкта (ставка) державі. Позовні вимоги прокуратури рішенням суду задоволено в повному обсязі.

До теми: Посадовицю Карлівської РДА підозрюють у корупції

Автор: Надія Кучер

Кримінал 08 листопада 2018, 17:05

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції