Диканську поліцію очолив поліцейський із Луганська

Диканську поліцію очолив поліцейський із Луганська
12 грудня 2019, 13:25   0
Фото – pl.npu.gov.ua

Диканське відділення поліції очолив Микола Черніков.

12 грудня керівник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області Олександр Єфімов представив нового керівника особовому складу Диканського відділення поліції полковника поліції Чернікова Миколу Васильовича. Про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Раніше Черніков займав посаду начальника Запорізького районного відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.

Новий керівник районного відділення поліції націлив особовий склад поліції Диканського району на забезпечення громадського порядку, якісне виконання функціональних обов’язків, ввічливе ставлення до громадян та реагування на абсолютно всі заяви та звернення від населення, зазначено в повідомленні обласної поліції.

Згідно із декларацією про доходи, Микола Черніков має спільно із дружиною квартиру в Луганську, а також володіє двома земельними ділянками площею 0,30 м кв та 0,25 м кв у Луганській області. У декларації вказана квартира площею 78 м кв. у Запоріжжі, куплена 2018 року. Власником житла є член родини Чернікова, але хто саме, не вказано.

Дружина Миколи Чернікова їздить на авто «Форд Фокус» 2006 року випуску, у поліцейського, судячи із його декларації, авто немає.

Щодо коштів, Микола Черніков вказав 83 070 гривень заробітної плати в ГУ НП України в Запорізький області. Ще 127 882 гривень отримав заробітної плати у ГУ НП в Луганській області. 174 408 гривень заробила його дружина, яка працює у Луганському національному університеті.

До теми: Поліція Полтавщини отримала нові авто: за чиї кошти

Автор: Надія Кучер

Кримінал 12 грудня 2019, 13:25

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції