У Полтаві вночі напали на працівників автомийки та квіткового магазину

У Полтаві вночі напали на працівників автомийки та квіткового магазину
18 вересня 2020, 14:00   0
Фото – pl.npu.gov.ua

У Розсошенцях чоловік вночі напав на працівників автомийки, а також на працівників квіткового магазину. 

Поліцейські Полтавщини встановили та затримали 35-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчинені нічних розбійних нападів на працівників автомийки в селі Розсошенці, Полтавського району, та квіткового магазину в обласному центрі. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років.  Про це інформує ГУ Нацполіції в Полтавській області

– До поліції міста Полтава 12 вересня, близько 4-ї години, надійшла інформація, що до квіткового магазину зайшов невідомий чоловік, який, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зв’язав 40-річну продавчиню, заволодів коштами в сумі 2000 гривень та втік з місця події. За даним фактом слідчими поліції відкрите кримінальне провадження за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та розпочате досудове розслідування. За кілька днів до поліції Полтавщини надійшла ще одна інформація про вчинення подібного розбійного нападу в Полтавському районі. Заявник повідомив, що 17 вересня, близько 4-ї години, в приміщенні автомийки в селі Розсошенці, невідомий чоловік, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима в сумі 620 гривень. За цим фактом слідчим також внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, – йдеться у повідомленні. 

Іван Вигівський, начальник Головного управління поліції Полтавської області, повідомив:

– До обох злочинів може бути причетна одна й та ж особа. Для допомоги в розкритті злочину ми одразу відрядили до районного відділення поліції досвідчених оперативників із обласного управління карного розшуку та працівників батальйону поліції особливого призначення. У ході проведення спільних оперативно-розшукових та слідчих дій нам вдалося упродовж кількох годин вийти на слід та затримати підозрюваного. Ним виявився місцевий 35-річний чоловік, який раніше вже мав проблеми із законом. Наразі фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За фактами розбійних нападів відкриті кримінальні провадження за частинами 1 та 3 статті 187 Кримінального кодексу України. У разі доведення вини підозрюваного, йому загрожує від 7-ми до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До теми:На Полтавщині біля школи пограбували школяра

18 вересня 2020

Автор: Надія Кучер

Кримінал 18 вересня 2020, 14:00

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції