Полтавських журналістів просять допомогти родині померлого колеги

Полтавських журналістів просять допомогти родині померлого колеги
22 липня 2019, 09:10   0

20 липня перестало битися серце Дмитра Демиденка, спортивного журналіста з Полтавщини. Колеги просять допомогти його родині:

– Друзі, усі ми гірко вражені втратою нашого близького друга і колеги Дмитра Демиденка і щиро співчуваємо його родині. Увесь цей час ми молилися за його одужання та, як могли, підтримували матеріально. Давайте віддамо останню шану нашому товаришеві, який завжди умів звеселити і підтримати нас, підставити у скруті своє плече. На жаль, його вже ніколи не буде поруч, нашого «моторчика» Дімки. Давайте по можливості ще раз підтримаємо матеріально його родину, щоб провести в останню путь сина, батька, чоловіка, брата, друга... Кошти можна перераховувати на картку дружини Дмитра - Олександри Попенко. Номер картки - 5168 7426 0772 4394. Він заслуговує на це... – закликав Євгеній Ковальчук, його колега.

Дмитро Демиденко – спортивний журналіст, батько двох чарівних донечок, який багато років пропрацював на ОДТРК «Лтава», а останнім часом на Кременчуцькій міській телекомпанії.

Прощання з Дмитром відбудеться 23 липня о 9.30 у Свято-Миколаївському соборі в Кременчуці. Поховають журналіста у Полтаві. Для полтавців збір о 12.30 біля ОЦЕВУМу.

Автор: Марина Левчук

Допомога 22 липня 2019, 09:10

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції