На Полтавщині троє рибалок випало з човна: одна людина загинула

На Полтавщині троє рибалок випало з човна: одна людина загинула
22 березня 2019, 11:45   0
Фото –dniprograd.org

Поблизу села Келеберда Кременчуцького району учора, 21 березня, троє рибалок на річці Дніпро випали з човна та впали у воду, повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту Полтавської ОДА.

На допомогу рибалкам виїхала водна поліція Кременчука. Двох з них – мешканців міста Полтави громадянина  1966 року народження і громадянина  1986 року народження вдалося врятувати. Їх доставили до міської лікарні міста Горішні Плавні.з діагнозом загальне переохолодження та садни тулуба. Стан здоров’я чоловіків – середньої тяжкості.

Пізніше працівники Кременчуцького відділення поліції ГУ НП у Полтавській області вилучили з річки тіло третього рибалки (особа встановлюється), яке для встановлення причини смерті направлено до Кременчуцького відділення обласного бюро СМЕ.

Як повідомив Ігор Хрущов, заступник начальника дільниці з утримання та обслуговування прибережної зони міста Горішні Плавні, за два тижні – це вже другий випадок, коли човен перевернувся на Дніпрі і в результаті загинула людина.

– Вода нині дуже холодна, тому потрапляючи в річку в людини миттєво настає переохолодження. Минулого тижня чоловіка вдалося врятувати, але згодом він помер по дорозі до лікарні через переохолодження. Ми не рекомендуємо зараз виходити на гумових човнах на водоймища, – додав Ігор Хрущов.

Читайте також: У Полтаві чоловік впав в погріб: знадобилася допомога рятувальників. ВІДЕО

Автор: Ольга Правденко

Ситуація 22 березня 2019, 11:45

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції