Кандидата в депутати намагалися вигнати з приміщення ОВК №145

Кандидата в депутати намагалися вигнати з приміщення ОВК №145 Реклама
21 липня 2019, 21:30   0

Голова комісії ОВК №145 Ірина Скоковська та член комісії Ірина Шанько сьогодні без пояснень намагалися вигнати з приміщення окружної виборчої комісії кандидата в народні депутати цього округу Владислава Пильника (член політичної партії  «Голос»).
Ірина Шанько також перешкоджала діяльності позаштатного кореспондента всеукраїнської газети «Демократична команда Україна». 
Загалом Владислав Пильник двічі сьогодні вранці прийходив до приміщення ОВК з проханням надати інформацію щодо того, хто є черговим членом комісій у день голосування.

– Мене знову намагались вигнати, – заявив кандидат. – Інформацію щодо чергових так і не надали. Мені лише повідомили, що черговим є той хто буде в залі. І це при тому, що  за 10 хвилин до цього в залі не було жодного члена комісії.

Він вважає, що таке ставлення до нього свідчить про те, що ОВК не забезпечує однакового ставлення до всіх суб’єктів виборчого процесу.   

– Це ставить під сумнів принцип рівності виборчого процесу та законність проведення процесу голосування загалом, – говорить Владислав Пильник. 

На відео можна побачити, як член ОВК Ірина Шанько виганяє кандидата з приміщення ОВК.

Ситуація 21 липня 2019, 21:30

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції