У Полтаві вночі жінка розгромила три автівки. ФОТО

У Полтаві вночі жінка розгромила три автівки. ФОТО
07 липня 2020, 15:48   0

Цієї ночі, з 6 на 7 липня, у провулку Хорольському, що в Київському районі міста, жінка, озброївшись каменюкою, розгромила три автомобілі, які були припарковані біля багатоквартирного будинку.

Про подію повідомила власниця одного з понівечених автомобілів у соціальній мережі:

– Хочу розповісти одну історію, яка лишилася безкарною. По провулку Хорольському сьогодні вночі одна жінка, не в адекватному стані, розбила три машини. Міліція безсила і ця тварюка ходить безкарно.

У прес-службі Управління патрульної поліції Полтави підтвердили інформацію про даний інцидент та повідомили, що виклик до них надійшов о пів на першу ночі. Заявники повідомили про вчинення хуліганських дій та пошкодження майна:

– Патрульні, які прибули на місце виклику, побачили жінку, яка скоювала хуліганські дії. На зауваження правоохоронців вона не реагувала, була емоційно неврівноваженою та перезбудженною. Патрульні, бачачи в жінки ознаки психічного розладу, викликали карету «швидкої» допомоги, медики якої госпіталізували її до психіатричної лікарні. У постраждалих власників авто відібірали заяви-пояснення. Всі матеріали справи будуть передані у відділ поліції.

В поліції говорять, що найбільше постраждали два автомобілі – Audi та Peugeot. Також називають і ймовірну причину такої поведінки жінки – конфлікт з чоловіком. Проте чи була його автівка серед пошкоджених, невідомо.

Найімовірніше, справу буде кваліфіковано як пошкодження майна, отже це – цивільно-правові відносини і вже суд вирішуватиме розмір завданих збитків та механізм відшкодування. Проте, якщо жінка має психічну хворобу, її визнають неосудною і вона не буде відповідати за скоєне. Але рішення за медиками та судом.

В коментарях до посту, власниця понівеченого авто повідомила, що жінка, яка й завдала їй шкоди, вже відпустили з лікарні.

Читайте також: На Полтавщині підлітка уразило струмом при спробі полагодити інтернет-кабель

7 липня 2020

Ситуація 07 липня 2020, 15:48

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції