Полтавка перемогла в міжнародному турнірі «Арнольд класик Європа». ФОТО

Полтавка перемогла в міжнародному турнірі «Арнольд класик Європа». ФОТО
21 вересня 2019, 12:00   0

Полтавка Вікторія Погрібняк взяла золото у престижному міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа». Чемпіонкою спортсменка стала вчора, 20 вересня.

Змагання відбуваються в Іспанії.

Про це повідомила сама Вікторія у соціальній мережі.

– Медальний дубль українок на «Арнольд класик Європа» у «вуменс фізик». Перші медалі до скарбнички ФББУ на міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа» 20 вересня поклали жінки, які змагались у категорії «вуменс фізик понад 163 см». У вище названій категорії Вікторія Погрібняк (Полтава, тренер Мироненко А.) здобула перемогу у Барселоні, а Наталя Прохорова (Полтава, тренери Гордієнко О., Василевський В., Прохоров) виборола бронзову медаль. Вітаємо Вікторію та Наталю з медальним успіхом! – ідеться на сторінці Національної федерації бодібілдингу України.

Тренує Вікторію її чоловік Андрій Мироненко. Це не перша перемога полтавки, вона вже показувала блискучий результат своїх тренувань та вмінь минулого року, ставала чемпіонкою Європи та світу.

Полтавка стала чемпіонкою Європи та світу з бодібілдингу, а також здобула «золото» на престижному конкурсі Арнольда Шварценеггера.

Спортсменка з Полтави везе додому титул чемпіонки світу. ФОТО, ВІДЕО.

Автор: Ніна Король

Спорт 21 вересня 2019, 12:00

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції