Ситуація на Сході загострилася: двоє поранених та обстріли з боку бойовиків

Ситуація на Сході загострилася: двоє поранених та обстріли з боку бойовиків
12 січня 2019, 17:00   0
Фоото – REUTERS

Порівнюючи з 10 січнем, упродовж минулої доби ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил загострилася. Російські окупанти сім разів обстріляли позиції наших військ, повідомляють в прес-центрі ООС.

Ворог відкривав вогонь з гранатометів та великокаліберної зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Кряківка на Луганському напрямку. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог обстріляв позиції українських військових на Донецькому напрямку поблизу селища Новомихайлівка з району населеного пункту Олександрівка, який знаходиться на тимчасово окупованій території України.

На Маріупольському напрямку поблизу селищ Водяне, Гнутове, Лебединське, з напрямку населених пунктів Саханка, Пікузи та Ужівка, які знаходяться на тимчасово окупованій території України,злочинці здійснили обстріли позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок підступних ворожих обстрілів, протягом минулої доби двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Силами підрозділу медичної евакуації пораненим було надано невідкладну первинну допомогу та доправлено до військового шпиталю. На теперішній час життю наших захисників нічого не загрожує.

Втрати противника за минулу добу склали двоє загиблих та двоє поранених.

У відповідь на обстріли наших позицій, українські захисники застосували чергові вогневі засоби, подавивши вогневі точки противника.

Поблизу населеного пункту Новомихайлівки на Донецькому напрямку окупанти під прикриттям вогню намагалися просунутися вперед та обладнати свої позиції на ділянці місцевості, яка знаходиться на нейтральній території.

Незважаючи на складність тактичної обстановки, наші військові помітили переміщення російських окупантів, після чого командиром взводу було прийнято рішення відкрити вогонь. Наміри ворога були перекреслені.

Протягом минулої доби бойовики тричі порушували режим тиші.

Автор: Ольга Правденко

Суспільство 12 січня 2019, 17:00

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції