Ще в одній громаді на Полтавщині відкрили сучасний ЦНАП

Ще в одній громаді на Полтавщині відкрили сучасний ЦНАП
20 квітня 2019, 18:18   0
Фото – із сайту Піщанської ОТГ (3 шт.)

Сучасний Центр надання адміністративних послуг відкривають у Піщанській об’єднаній територіальній громаді Кременчуцьког району. Під ЦНАП реконструювали будівлю колишньої аптеки, створений він у форматі «Прозорий офіс», де надаватимуть різні види послуг, серед яких й адміністративні.

Більшу частину коштів на створення ЦНАПу виділили з державного бюджету.

– Це проект Міністерства соціальної політики, ми стали частиною пілотного проекту, яке впроваджує міністерство. Для реконструкції приміщення під ЦНАП з бюджету нам виділили мільйон гривень, ще близько 300 тисяч гривень ми виділили з місцевого бюджету. У ЦНАПі працює близько 10 осіб. Нараз можна отримати понад 50 послуг. – розповів Олександр Красницький, голова Піщанської об’єднаної територіальної громади.

Тривалий час будівля, в який зараз знаходиться ЦНАП, пустувала, аптеку закрили давно через нерентабельність, вона належала комунальному підприємству «Полтавафарм». Згодом приміщення передали в комунальну власніть Піщанській сільській раді.

Хоча установа офіційно відкриється приблизно через місяць, вже зараз у ЦНАПі можна отримати ряд послуг:

– Віднині жителі Піщанської ОТГ можуть звертатися за всіма видами послуг не в сільську раду, а в Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою: вул. Київська № 137 в селі Піщане, – повідомляють на сайті Піщанської громади.

До теми: До кінця року в семи громадах на Полтавщині запрацюють сучасні ЦНАПи

Автор: Ольга Правденко

Суспільство 20 квітня 2019, 18:18

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції