Президент підписав указ про відзначення Дня пам’яті захисників України

Президент підписав указ про відзначення Дня пам’яті захисників України
25 серпня 2019, 12:00   0
Фото - з www.president.gov.ua

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Відповідний указ підписав Президент Володимир Зеленський. Про це Глава держави повідомив під час урочистих заходів до Дня Незалежності України.

– З метою гідного вшанування їхньої пам’яті я підписав указ про встановлення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та відзначення його щорічно 29-го серпня, – повідомив Володимир Зеленський.

Згідно з указом Президента, Кабінет Міністрів має із залученням громадськості, родин загиблих захисників розробити й затвердити комплексний план заходів із належного вшанування пам’яті полеглих воїнів, а Міністерство закордонних справ – забезпечувати проведення дипломатичними установами України заходів до Дня пам’яті захисників України, а також участь представників дипломатичного корпусу іноземних держав, акредитованих в Україні, у відповідних офіційних заходах у нашій країні.

Також доручається обласним і Київській міській державним адміністраціям забезпечувати здійснення заходів із вшанування пам'яті захисників України.

До теми: Полтавські атовці й волонтери взяли участь у Марші захисників України до Дня Незалежності в Києві

Автор: Тетяна Цирульник

Влада 25 серпня 2019, 12:00

Щоб писати коментарі

Авторизуйтесь
Вибір редакції