Рятувальники закликають полтавських водіїв не виїжджати з дому

Новини
24 березня 2013 о 09:301408 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Рятувальники закликають полтавських водіїв не виїжджати з дому
У зв’язку із значним погіршенням погодних умов рятувальники закликають полтавців бутии обачними та обережними.


Фото з сайту www.unian.uaФото з сайту www.unian.ua

Через снігопади, хуртовини та вітер до 17-22 м/с вони радять водіям утриматися від поїздок на власному транспорті.

- Керування автомобілем в таку погоду вимагає від водіїв особливої пильності та дотримання усіх правил дорожнього руху, - повідомляють в УДСНС України.

Читайте також - У Полтаві рятувальники рекламують клей «Момент» для захисту від ожеледиці

Рятувальники нагадують, що на слизькій дорозі не можна гальмувати різко, робити різких маневрів, їздити на великій швидкості та слід уникати обгонів.

Бути обережними закликають і пішоходів, оскільки щорічно реєструють надзвичайно велику кількість травмувань, пов'язаних з ожеледдю.

- Під час прогулянок на вулиці будьте готові до того, що ви можете впасти, рухайтесь без поспіху, Під час руху обходьте металеві кришки люків. Як правило, в таку погоду вони покриті льодом, - радять рятувальника. - Якщо ви відчули, що втрачаєте рівновагу, швидко присядьте – це шанс утриматися на ногах. Якщо ви падаєте, намагайтеся зменшити можливі негативні наслідки для здоров'я. У момент падіння стисніться, напружте м'язи, упавши, обов'язково перекотіться - удар, спрямований на вас, розтягнеться і втратить свою силу при обертанні.

В Управлінні ДСНС застерігають не ходити біля краю доріг, не перебігати дорогу та утриматися від вживання алкоголю.

До теми: Негода та комунальники влаштували полтавцям справжній екстрим

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter