Двоє чоловіків згвалтували полтавку і зняли це на відео

Ситуація
Ольга Матвієнко29 березня 2013 о 15:096788 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
chas-z.com.ua 21-річну полтавку згвалтували двоє знайомих хлопців і зняли згвалтування на телефон.


Випадок стався днями у Київському районі Полтави. Як повідомили у прес-службі Київського райвідділу міліції, дівчина розповіла, що ввечері гуляли з подругою і їх запросили в гості хлопці. Запрошення прийняли, бо серед них був хлопець подруги, та ідвох інших добре знали.

До теми: Нещодавно у Полтаві розслідували групове згвалтування 12-річної дівчинки

Весь вечір хлопці весело жартували і пили. Як розповіла дівчина міліції, коли помітили, що хлопці сп’яніли, вирішили піти додому. Дівчина дозволила подрузі і її коаному вийти із квартири раніше, бо їм потрібно було поговорити. Коли зібралася вийти слідом, один із затриманих схопив її і затягнув до кімнати.

– Він повалив мене на ліжко і почав стягувати одяг. Коли я почала кричати, то став мене бити і схопив за горло так, що я ледь не задихнулася, – розповіла у свідченнях дівчина.

Поки один із хлопців гвалтував, інший – тримав за руки і знімав усе на мобільний телефон. По закінченні дівчину не відпустили. Її завели у ванну, де намагалися змити сліди наруги і обмазали сліди від побоїв кремом. У квартирі, де над жертвою познущалися, її змусили пробути до ранку.

Заява до міліції надійшла не одразу. Дівчина пояснила, що боялася комусь зізнатися в тому, що сталося. Врешті зателефонувала хлопцю подруги. Саме він переконав звернутися до слідчих.

За отриманими даними від постраждалої, обох хлопців затримали і доправили до відділку. Як повідомляють прес-службі Київського ВР ПМУ, затримані заперечували свою провину. Проте після того, як вилучили телефон із відзнятим відео злочину, в усьому зізналися. Хлопця, який згвалтував, взяли під варту і зараз утримують у СІЗО, а той, хто знімав знаходиться під домашнім арештом. Обом за Кримінальним кодексом України за групове згвалтування загрожує від 7 до 12 років в’язниці.

До теми: 35-річна полтавка зарізала свого коханого

Як розповіла дівчина слідчим, після того як її гвалтівників затримали, їй телефонувала мама того, який знімав на телефон. Просила забрати заяву і не руйнувати життя синові. Адже він скоро збирається одружитися.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter