На святкуванні Івана Купала мер Полтави трохи посварився з містянином (фото, відео)

Дозвілля
Андрій Іванов6 липня 2016 о 21:505550 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На святкуванні Івана Купала мер Полтави трохи посварився з містянином (фото, відео)
Полтава відзначає свято Івана Купала. На міському пляжі Шевченківського району зібралися люди, щоби повеселитися під патронатом міського голови Олександра Мамая

На святкуванні Івана Купала мер Полтави трохи посварився з містяниномФоторепортаж - Андрія Іванова

Цьогоріч яскраве дійство: виступ народних колективів, майстер-класи, конкурси, пінна вечірка, безкоштовні ігри, морозиво та розваги для дітей, квас та каша – для дорослих, а також роздача подарунків: велосипедів, планшету, мангалів, м’ячів та наметів. І усе це – за кошти громадської організації «Совість України», прапорці якої удосталь роздавали усім бажаючим.

Коли журналісти брали інтерв’ю в Олександра Мамая до нього підійшов чоловік та висловив претензії щодо інфраструктури пляжу. Олександр Федорович спочатку намагався віджартуватися, як завжди. Але потім образився, і попросив полтавця «не переходити на особистості». Детальніше про це – у відео.

Читайте також: Запрошують на дводенний велотур «Вікові дуби Полтавщини»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter