Миколаївський гурт GRIMOFF виступив у Полтаві (фото)

Полтавський вимір
Валентина Зайченко17 березня 2014 о 16:002386 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Миколаївський гурт GRIMOFF  виступив у Полтаві (фото)
Гурт GRIMOFF – доволі популярний український рок-гурт. Мабуть тому сильний вітер, який піднявся ввечері в день концерту, не зміг завадити людям прийти на їх концерт – майже всі місця в пивниці «Сто доріг» були зайняті.

Концерт розпочався з півгодинною затримкою, але люди не сумували – більшість прийшла з компаніями. Люди спілкувалися, пили пиво та відпочивали. Але як тільки на сцену почали виходити артисти, зал вибухнув оплесками. І не дивно – гурт заснований у 2004 році постійно розвивається і не втомлюється дивувати своїх слухачів новими піснями. І на цей раз вони приїхали з новою концертною програмою та новими сінглами.

Люди слухали музику, але танцювати ніхто не наважився.

Під час концерту, перед однією з пісень Геннадій Грімов (гітарист) познайомив всіх присутніх з компанією своїх друзів, яка прийшла їх підтримати. Як розповів Геннадій, ці люди дуже талановиті і якраз зібрали новий гурт та написали декілька пісень. Та пообіцяв – скоро GRIMOFF буде в них в якості «розігріву».

Читайте також: Лідер гурту «НеДіля» Едуард Приступа: Мільйони українців прокинулись від зомбованого сну

Коли гурт зіграв останню пісню, зал так просто не відпустив їх. Люди вимагали ще пісень. Тому, коли слухачі вирішили, що вони хочуть почути наостанок, гурт виконав їх прохання.

Та після концерту люди не поспішали розходитися – всі сиділи та ділилися своїми враженнями. Через деякий час в зал вийшов Геннадій, який подякував слухачам за підтримку. Йому, в свою чергу, подякували за гарну музику та настрій.

Автор тексту і фото: Костянтин Корягін

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter