Today

Дерева прикрасилися льодяними іграшками

Горішньоплавнівці дочекалися морозної погоди і прикрасили вуличні дерева іграшками, зробленими із льоду. Про це розповіла місцева жителька Анастасія ШИЯН на своїй сторінці у мережі Facebook.

— Перші морози цього року. Нарешті. А поки природа та місто знаходяться в режимі очікування снігу, мешканці міста прикрашають дерева льодяними іграшками. Це чарівне дерево — у дворі на вул. Конституції, 14. Ми цього року забарилися і встигли лише дощиком прикрасити пухнастих красунь у дворі. На черзі — льодяні іграшки. Дякуємо чиїмось золотим ручкам за «чарівний пендель»! – пише Анастасія.

Як зазначає жінка, їй сподобалася сама ідея, до того ж це цікаво, просто та безкоштовно.

—  Можна всередину іграшок не тільки паєтки класти, але й намистинки, бісер, різнокольорову фольгу та інше. Минулого року робили просто кольорові іграшки за допомогою акварелі. Гуаш, думаю, краще буде — яскравіший колір, — каже жінка.

За словами інших жителів Горішніх Плавнім, їм дуже сподобалася така ідея, передає PL.

— Це у нашому дворі — кількість іграшок зростає щодня. Мої донечки просто зачаровані цим дивом. Щодня додаються іграшки нового кольору. Вони з пасочок для піску, — пише Анна Травінцева.

Який вигляд мають дерева з льодяними іграшками, можна побачити на фото.

1 2 3 4 5

переглядів
up