Today

Обласні посадовці ще сподіваються, що матч “Ворскла – Арсенал” відбудеться в Полтаві

Сьогодні вранці КРЕМЕНЧУК TODAY передавав про те, що футбольний матч групового етапу Ліги Європи між полтавською “Ворсклою” та лондонським “Арсеналом” перенесений до Києва.

Причиною цього називався воєнний стан, введений в низці регіонів України. Це викликало певне здивування користувачів КременчукToday. Адже в Полтавській області воєнний стан оголошений не був.

Наразі з’явилося роз’яснення щодо того, що хоча на Полтавщині воєнний стан не діє, але він запроваджений у Харкові, куди мають прилетіти англійські футболісти.

Водночас, за словами полтавських посадовців, аеропорт «Полтава» має всі технічні можливості для того, щоб приймати планові й додаткові рейси.

Аеропорт прийме 3 літака, окрім “Арсеналу”. На сьогодні ми готові прийняти й додаткові літаки, у нас є заявки на рейси з Нью-Йорку, Франкфурту, Парижу. Ми маємо всі технічні можливості, щоб стовідсотково прийняти рейси. Згадайте: прилітав “Спортінг”, “Карабах”, хокейні клуби. По нашому аеропорту питань немає ніяких, – зазначив заступник губернатора Андрій Пісоцький.

Також, за інформацією видання Зміст, пан Пісоцький зауважив, що остаточне рішення з приводу переносу матчу ще не ухвалене. Посадовець підкреслив, що наразі існує вірогідність того, що лондонський футбольний клуб «Арсенал» зіграє з полтавською «Ворсклою» таки в Полтаві.

 

 

переглядів
up