Today

Припаркувався не там: у Полтаві затримали озброєного 51-річного водія автомобіля Volkswagen

17-го березня у Полтаві під час перевірки документів у водія, який порушив правила паркування, у салоні авто виявлено пістолет. В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили особу фігуранта. Ним виявився 51-річний місцевий мешканець. У салоні автомобіля «Volkswagen» поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет ТТ з магазином та набоями до нього, а також мисливський ніж.

Під час санкціонованого судом обшуку місця проживання фігуранта, слідчі також виявили 10 однотипних предметів, схожих на ВОГ 25, майже 500 набоїв різного калібру, незареєстровану рушницю, предмет схожий на підривач типу УЗРГМ-2 та тротилову шашку. Речові докази направлені на експертизу. Про це повідомляє заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

tt_7 tt_5 tt_4 tt_3

У разі доведення вини судом фігуранту може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Шановні читачі! Підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

переглядів
up