Ви тут:
Суспільство 

В Україні стартувала загальнонаціональна кампанія з профорієнтації випускників шкіл (відео)

В Україні стартувала загальнонаціональна кампанія з профорієнтації випускників шкіл (відео)

Державною службою зайнятості розпочато загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників, яка ставить за мету допомогу молодим українцям визначитись із найбільш підходящою для себе професію. Тестування для визначення власних здібностей та схильностей до тієї чи іншої професії можна безкоштовно пройти у будь-якому з 550 центрів зайнятості по всій Україні.

Для активного залучення молоді до профорієнтаційного тестування на загальнонаціональних телеканалах та у мережі Інтернет транслюватиметься ряд соціальних роликів, які розповідатимуть про важливість обрання своєї майбутньої професії для молодих громадян України.

Для проходження тестування у центрі зайнятості не потрібно ніяких попередніх приготувань. Фахівець центру підбере необхідний тест для відвідувача, який триває від 30 до 180 хвилин. По завершенню тестування відвідувач отримує інформацію, яка допоможе визначити галузь професійної діяльності, до якої найбільш розташована людина. 

Інформація підготовлена відділом організаційно – інформаційної роботи та архівної справи Полтавського обласного центру зайнятості тел.51-84-38

Перейти до вмісту