Ви тут:

На Полтавщині у позаміському таборі «Супутник» урочисто відкрили оздоровчу зміну

На Полтавщині у позаміському таборі «Супутник» урочисто відкрили оздоровчу зміну

 

 16 червня у позаміському таборі «Супутник», який є філією дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний», відбулося урочисте відкриття І-ї оздоровчої зміни. Про  це повідомили в Кременчуцькій міськраді.

 

 

«Супутник» – табір спортивного спрямування, наразі там відпочиває близько 170 дітей, більшість з яких займаються у споривних гуртках з баскетболу, греко-римської боротьби, футболу, серед юних спортменів і вихованці кінно-спортивної школи «Фаворит».
Тут також відпочивають діти із Луганської області. До речі, цього року «Супутник» вперше брав участь у тендері на оздоровлення дітей, завдяки чому цього літа в таборі оздоровлюватимуться 50 дітей із Луганської області. В урочистому заході, присвяченому початку І зміни, взяли участь начальник управління у справах сім`ї, дітей та молоді Наталя Заводчикова та директор дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний» Григорій Угніч.
Вони привітали юних відпочиваючих, побажали їм гарного і змістовного відпочинку, отримати багато цікавих вражень і позитивних емоцій та знайти нових друзів.
       За словами директора ДЗОВ «Зоряний» Григорія Угніча, з метою покращення якості відпочинку у таборі було проведено капітальний ремонт душових, виконано капітальний ремонт даху двоповерхового корпусу, водопровідних мереж, проведено ремонт і заміну обладнання варочного цеху харчоблоку.
На кухні також встановлено сучасну систему водоочистки. Минулого року було встановлено сучасну водоочистну систему для всього табору, цього ж року – і у харчоблоці. Для повноцінних тренувань юних спортсменів цього року у таборі споруджено сучасний вуличний тренажерний майданчик, на спортиних знаряддях якого є можливісь регулювання навантаження. До речі, і тренери, і спортсмени вже встигли оцінити його переваги.
       Варто зазначити, що на юних відпочивальників «Супутнику» чекає ще один приємний сюрприз – у таборі відновлено фонтан, який незабаром він запрацює.
Наразі триває зведення літніх конюшен, в яких утримуватимуть 4 коней. Тож вже за кілька днів, після завершення теоретичних навчань, вихованці кінно-спортивної школи «Фаворит» зможуть повноцінно тренуватися.
Перейти до вмісту