Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

11 медалей здобули полтавські дзюдоїсти на Всеукраїнському турнірі

11 медалей здобули полтавські дзюдоїсти на Всеукраїнському турнірі

Найбагатший у цьому сезоні врожай перемог Центр дитячого розвитку з боротьби дзюдо і самбо «Елефант» з Горішніх Плавнів здобув у Всеукраїнському турнірі, присвяченому Дню ВДВ України. Змагання відбулися 2 серпня у місті Снігурівці на Миколаївщині.

Рівень цього турніру за кількістю учасників змагань виявився дещо нижчим за попередній, у місті Генічеську, в якому команда «Елефанту» також брала участь. Та боротьба за нагороди в ньому була не менш запеклою та жорсткою. Про це повідомляють у Центрі дитячого розвитку з боротьби дзюдо і самбо «Елефант».

Змучені 10-годинною поїздкою мікроавтобусом по вщент розбитим дорогам та виснажені нестерпною спекою і відсутністю сну, вихованці «Елефанта» запізнилися до зважування майже на три години. Дякуючи господарям турніру, команду все ж дочекалися, зважили й допустили до змагань.

В результаті, попри лихі дорожні пригоди та неймовірну втому, усі одинадцятеро наших борців-дзюдоїстів, які взяли участь в турнірі, повернулися додому з нагородами.

Так, у своїх вагових категоріях та у вікових групах «золото» в турнірі завоювали Дмитро Бреднєв, Іван Зотя та Софія Татара. Срібні медалі дістались Богдану Пилипенко, Анні Кушніренко та Назарію Яцині. Бронзові нагороди отримали Дмитро Пільтяй, Владислав Цвєтков, Ростислав Терещенко, Ілля Добрик та Софія Огурцова.

Перейти до вмісту