Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Понад 200 дітей відпочили протягом липня у дитячому оздоровчому центрі санаторного типу “Миргородський”

Понад 200 дітей відпочили протягом липня у дитячому оздоровчому центрі санаторного типу “Миргородський”

Понад 200 осіб, серед яких діти із числа тих, що проживають у Донецькій області на лінії зіткнення антитерористичної операції, багатодітних та малозабезпечених сімей Миргородського району, сиріт та позбавлених батьківського піклування із закладів інтернатного типу, а також направлені за кошти благодійного фонду «Карітас», відпочили протягом липня у дитячому оздоровчому центрі санаторного типу «Миргородський».

Для змістовного відпочинку і оздоровлення дітей у таборі діяли: танцювальний гурток «Веселка», гуртки хорового та вокального співу «Чарівний мікрофон», декоративно-прикладного мистецтва, любителів шахів і шашок. У спортзалі та на стадіоні щодня проходили змагання з баскетболу, піонерболу, волейболу, футболу, бадмінтону, настільного та великого тенісу, повідомляють у Департаменті освіти.

У спекотливі дні діти мали можливість купатися в басейні. Всім без винятку сподобалися змагання з туризму, різноманітні квести і флешмоби, пізнавальні екскурсії до визначних місць рідного краю.
Також всебічному розвитку здібностей, вмінь та талантів юних відпочивальників сприяли ігри-подорожі, бесіди, диспути, усні журнали, конкурси, змагання, зустрічі за круглим столом, розваги, відеороботи, КВН, шоу-програми та інші заходи художньо-естетичного, національно-патріотичного, народознавчого валеологічного, екологічного напрямків.


Кожен день закінчувався загальнотабірним заходом, під час якого діти із захопленням демонстрували свої таланти та уміння, набуті також і під час табірної зміни.
Працівники табору «Миргородський» вважають, що оцінка їх клопіткої роботи протягом табірної зміни стає очевидною, коли вихованці відмовляються їхати додому, бажаючи залишитися на наступну оздоровчу зміну.

Перейти до вмісту