Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Голова Полтавської облради та нардеп Герасимов зустріли «Різдвяний потяг» школярів Донеччини у Костянтинівці (ФОТО)

Голова Полтавської облради та нардеп Герасимов зустріли «Різдвяний потяг» школярів Донеччини у Костянтинівці (ФОТО)

Сьогодні голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький разом з народним депутатом України Артуром Герасимовим зустрічали «Різдвяний потяг» школярів Донеччини, які здійснили екскурсійно-новорічний тур до Західної України.

Вже не перший рік Полтавщина надає шефську допомогу Мар’їнському району. Цього разу, за сприянням Полтавської обласної влади, хлопці та дівчата відвідали Львівщину. Про це голова облради написав на своїй сторінці у соцмережі.

– Під час війни триває жорстка боротьба за дітей Луганщини та Донеччини, за їх свідомість та патріотизм.Наше завдання показати та довести молоді, що Донбас – це така ж Україна, як і Полтавщина чи Волинь! Разом з народним депутатом України Артуром Герасимовим зустрічали «Різдвяний потяг» школярів Донеччини, які здійснили екскурсійно-новорічний тур до Західної України. Вже не перший рік Полтавщина надає шефську допомогу Мар’їнському району. Цього разу, за сприянням Полтавської обласної влади, хлопці та дівчата відвідали Львівщину. «Буревій» дитячих емоцій не вщухав ні на мить, школярі ділилися враженнями та планували майбутнє спілкування з новими друзями. Діти – наша надія на сильний, стабільний український Донбас. А вже влітку кращі табори відпочинку Полтавщини чекаєють мар’їнських дітей в гості. Ми сильні – бо ми разом!, – написав Олександр Біленький.

 

Перейти до вмісту