Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

Кременчуцька програма соціального спрямування «Доступна аптека» стала першим прикладом в Україні, де за рахунок міських видатків запроваджено механізм реімбурсації вартості ліків

Кременчуцька програма «Доступна аптека» стала першим прикладом в Україні, де за рахунок міських видатків запроваджено механізм “доступності” вартості ліків

На реалізацію міської програми «Доступна аптека» в цьогорічному міського бюджету закладено більше 1 млн. 200 тис. гривень. Зокрема, програма «Доступна аптека» передбачає надання знижок на вартість медичних препаратів для пільгових категорій населення міста, пенсіонерів і малозабезпечених кременчужан.  

Кременчуцька програма стала  першим прикладом в Україні, де на міському рівні було запроваджено механізм реімбурсації вартості ліків за рахунок міських видатків. Відпуск медичних препаратів  відбувається в аптеках-учасниках соціальної програми «Доступна аптека»,  за наявності документу що посвідчує статус особи, та рецепта лікаря.
Нагадаємо, що за інформацією управління охорони здоровя міста з 10 січня комунальні некомерційні медичні підприємства «Центри первинної медико-санітарної допомоги №№ 1, 2, 3» відновили роботу з  виконання Урядової програми «Доступні ліки».
Перейти до вмісту