Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У двох лісництвах Полтавщині відремонтували приміщення

У двох лісництвах Полтавщині відремонтували приміщення

Початок нового року у двох лісництвах ДП «Пирятинський лісгосп» розпочався у відремонтованих приміщеннях, які урочисто після завершення ремонту відкрило керівництво підприємства на чолі з директором Сергієм Дудником.

Наприкінці минулого року першочергово оновили контри Вороньківського та Чорнухинського лісництв, які вже давно потребували ремонтних робіт.

У приміщення провели  воду, в тому числі гарячу, встановили санвузол, замінено старий лінолеум на ламінат, стіни оздоблено якісним покриттям, оновлено стелю, замінено меблі та вікна. Зовні фундамент приміщення утеплено та облицьовано, встановлено водостоки, що гармонує з дахом з металочерепиці. Перед фасадом укладено тротуарну плитку.

Про це повідомляє прес-служба Полтавського ОУЛМГ

  Контора Чорнухинського лісництва збудована у 2001 році,тому потребувала лише внутрішнього ремонту. Було замінено електродріт, а також встановлені металопластикові вікна, нові дерев’яні двері, підлогу оздоблено ламінатом, замінено плитку у фойє, проведено воду та встановлено санвузол, оновлено стелю та стіни кабінетів, крім того були придбані нові та якісні меблі.

  «Обидва лісництва у фінансово-господарській діяльності підприємства займають І-ІІ місця. Сьогодення вимагає покращення і умов праці, і якості робіт,- розповідає Сергій Дудник. – На робочих місцях ми проводимо більшу частину свого часу, тому умови праці наших робітників мають бути на належному рівні».

 

Перейти до вмісту