Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутатка Полтавської облради Валентина Крутько профінансувала спорудження трьох дитячих майданчиків у Кременчуці

Депутатка Полтавської облради  Валентина Крутько профінансувала спорудження трьох дитячих майданчиків у Кременчуці

Депутат Полтавської обласної ради від УКРОПу Валентина Крутько спрямувала понад 800 тис. грн зі свого депутатського фонду на спорудження трьох сучасних дитячих майданчиків у Кременчуці. Нові ігрові комплекси: гірки, гойдалки, драбини та інші споруди розмістили у мікрорайоні Молодіжний.

«У цьому мікрорайоні Кременчука знаходиться малогабаритне і доступне житло. Більшість його жителів – це молоді сім’ї, які не можуть придбати собі квартиру у новобудові. Проте сам мікрорайон досить старий. Майданчики тут були дуже занедбані, переважно залишки ще радянських часів. Тепер місцеві дітлахи мають гарне і сучасно облаштоване місце для ігор на вулиці», – сказала Валентина Крутько.

Вона також додала, що ігрові комплекси, встановлені на Молодіжному, обійшлися по 270 тис. грн. кожен. Решту коштів з депутатського мільйону укропівка направила на медичне обладнання для Кременчуцького обласного онкодиспансеру, яке придбали у співфінансуванні з партійцем депутатом Василем Хоменком.

«Переконана, що кошти, виділені мені, як депутату Полтавської обласної ради, використані з максимальною користю. Найменші діти мікрорайону Молодіжний тепер мають гарні місця для дозвілля. Також, сподіваюся, що мій внесок в обладнання для онкодиспансеру допоможе врятувати чиєсь життя», – зауважила Валентина Крутько.

Перейти до вмісту