Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Закохані пари Полтави змагалися у Караоке-батлі (ФОТО)

Закохані пари Полтави змагалися у Караоке-батлі (ФОТО)

Учора з нагоди Дня усіх закоханих, у караоке-барі «Грамофон» відбувся Караоке-батл закоханих пар. Організаторами уже традиційної ініціативи виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому та Студентська рада Полтави. 

Цьогоріч у вокальних змаганнях закоханих взяли участь 7 пар з 11 зареєстрованих. Кожна з них має свою історію кохання і саме у цей вечір кожна з них мала можливість розповісти її глядачам.

Батл проходив у два тури. В самостійно обраних та підготовлених піснях хлопці й дівчата розповідали про одне з найсильніших та найсвітліших почуттів, зізнавались один одному в коханні.

Кожна пара мала свою групу підтримки. Тож, серед глядачів під час конкурсу проводилися тематичні інтерактиви, активні учасники яких отримували солодкі подарунки. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Після двох турів, визначили переможців. Третє місце у вокальному змаганні посіли Андрій Хмара та Аліна Ющенко, друге – Еміль Вілонджа та Нигина Абдувалієва.

Перемогу в Караоке-батлі закоханих пар вибороли Андрій Носик та Юлія Стародуб. За перше місце вони отримали в подарунок романтичну подорож на двох мальовничими куточками Західної України від Ательє подорожей «Время отдыхать».

Окрім цього, усі учасники Караоке-батлу отримали подарунки від спонсорів.










Перейти до вмісту