Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Засідання постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр

Засідання постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр.

Порядок денний:

1. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання без проведення аукціону Казенному підприємству «ПІВДЕНУКРГЕОЛОГІЯ» спеціального дозволу на геологічне вивчення питних підземних вод на території Полтавської області.

2. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання без проведення аукціону товариству з обмеженою відповідальністю «ВЕСТ-ГАЗ-ПЛЮС» спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, конденсату, супутніх корисних компонентів Прирічного газоконденсатного родовища на території Чорнухинського та Лохвицького районів Полтавської області 

3. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання без проведення аукціону ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХОРОЛЬСЬКИЙ ЗАВОД ДИТЯЧИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ» спеціального дозволу на видобування питних підземних вод ділянок № 1, 2 Хорольського-ІІ родовища на території м. Хорол Хорольського району Полтавської області.

4. Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання без проведення аукціону спеціалізованому Миргородському санаторію «Слава» спеціального дозволу на видобування мінеральних лікувально-столових вод ділянки «Санаторій «Слава» Миргородського родовища на території м. Миргород Полтавської області.

5. Про заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Міжгосподарське підприємство по агропромисловому будівництву «Лубенський райагробуд» щодо надання гірничого відводу для розробки ділянки № 1 Тернівського родовища суглинків на території Лубенського району Полтавської області. 

6. Про заявку товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-Виробниче Підприємство «Яциново-Слобідський кар’єр піску» щодо надання гірничого відводу для розробки Яциново-Слобідського родовища піску на території Полтавського району Полтавської області. 

7. Про стан надходжень рентної плати за користування надрами для видобування нафти, природного газу та газового конденсату до місцевих бюджетів Полтавської області за І півріччя 2018 року.

8. Різне.

Перейти до вмісту