Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Гімн України у виконанні Наталки Карпи пролунає більше, ніж у 50 країнах світу

Популярна співачка, заслужена артистка України, сонцезалежна Наталка Карпа заспіває державний гімн на великому матчі Ліги націй Україна-Чехія.

Вже за лічені дні Наталка відправиться до Харкова, де розпочне перший цьогорічний домашній матч збірної, на який зможуть потрапити найпалкіші вболівальники футболу. Співачка виконає найголовнішу пісню держави та стане частиною великої команди збірної України.

«Виконання гімну — надзвичайно хвилюючий та відповідальний момент у житті кожного співака. Адже це — більше ніж пісня. Це — символ гордості та єднання, символ піднесення та звеличення, символ України!

Пишаюся, що саме мені випала нагода заспівати головну композицію нашої держави перед матчем Україна-Чехія! І сподіваюся, що мій творчий внесок стане частиною перемоги України.» — коментує співачка.

Матч Ліги націй між національними збірними України та Чехії відбудеться 16 жовтня у Харкові на ОСК «Металіст». Розпочнеться масштабне дійство о 19:45 зі святкового концерту, кульмінацією якого стане виступ Наталки Карпи.

Трансляція гри буде проводитись більше, ніж у 50 країнах.

Перейти до вмісту