Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

За результатами роботи слідчих підрозділів органів ДФС Полтавщини, до бюджету відшкодовано 3,214 млн грн

Як повідомили в слідчому управлінні фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області з початку 2018 року до слідчих підрозділів надійшло 273 заяви та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення, з яких слідчими до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 62.

Решта заяв та повідомлень повернуті на доопрацювання (у тому числі в зв’язку з недостатністю сум для кваліфікації діяння за відповідною статтею Кримінального кодексу України).

Всього у період січня-жовтня 2018 року слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Полтавській області розслідувалось 253 кримінальних провадження. Із загальної кількості проваджень закінчено 25, з них 18 кримінальних проваджень направлено до суду з обвинувальними актами, 3 кримінальних провадження направлено до суду з клопотанням про звільнення осіб від кримінальної відповідальності та 4 кримінальних провадження закрито.

Збитки у кримінальних провадженнях, закінчених у звітний період становлять 6 млн. 123 тис. грн., до бюджету відшкодовано 3 млн. 214 тис. гривень.

На разі по всім кримінальним провадженням накладено арешт на суму 7 млн. 260 тис. гривень.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту