Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Як схуднути після новорічних свят – 4 способи

Під час новорічних свят люди набирають, в середньому, 3-4 кг. Як скинути зайві кілограми, які накопичилися після святкового застілля, повідомляють Факти ICTV.

Відновіть водний режим

Після свят потрібно повернути організм до нормального водного режиму, який становить 1,5-2 літра води на день. Це допоможе у детоксикації організму.

При цьому варто пам’ятати, що приблизно один літр повинен бути чистої негазованої води і ще півлітра-літр неконцентрованого чаю або відварів.

Відмовтеся від шкідливих продуктів

Після великої кількості новорічних салатів і алкоголю, потрібно знову привчити свій організм до корисної їжі. Бажано також відмовитися на певний час від солі і продуктів, в яких її багато (ковбасна продукція, сири, консерви).

Варто перестати налягати на велику кількість їжі за один присід і їсти в день 4 рази – сніданок, перекус, обід, вечеря.

Не сидіть на дивані

Якщо після новорічних свят ви не почнете проявляти фізичну активність, то можете забути про те, щоб втратити зайві кілограми.

Не обов’язково відразу “забивати” себе важкими фізичними вправами. Можете просто прогулятися після роботи, а на вихідних сходити на каток.

Якщо ж у вас немає для цього часу, то виділяйте по 10 хвилин на прості вправи.

Влаштуйте розвантажувальний день

Через кілька днів можна влаштувати для організму розвантаження. Але при цьому ні в якому разі не голодуйте, оскільки ви завдасте собі ще більше шкоди.

Під час розвантаження бажано віддавати перевагу м’ясу, овочам, сиру з низьким відсотком жирності, а також гречці. Крім того, в цей день варто відмовитися від приправ і різних солодощів.

До слова, дієтологи назвали чотири продукти, які допомагають скинути зайві кілограми.

Перейти до вмісту