Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для учнів Великобагачанських шкіл провели профорієнтаційний захід «Веселка робітничих професій»

Фахівці Миргородської міськрайонної філії Полтавського  обласного центру зайнятості  для учнів старших класів Великосорочинської санаторної школи-інтернату І-ІІІ ст. та Великосорочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів  провели  профорієнтаційний захід «Веселка робітничих професій». До школярів завітали представники Миргородського професійно-технічного училища № 44 та  Хомутецького ветеринарно-технологічного коледжу ПДАА.  

Під час зустрічі майбутні випускники детально ознайомились з професіями та спеціальностями за якими здійснюються  навчання в цих освітніх закладах, отримали інформацію щодо організації навчально-виховного процесу та можливостей проходження закордонних практик, перспективами працевлаштування, побутом і дозвіллям студентів.

Учасникам заходу також під час акції продемонструвати презентаційні відеоматеріали та роздали інформаційно-довідкові буклети.

Разом з викладачами на зустріч завітали також студенти цих навчальних закладів і школярі мали нагоду під час безпосереднього невимушеного спілкування з ними отримати повну інформацію щодо умов та особливостей учнівського та студентського життя.    

Перейти до вмісту