Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На Полтавщині стартувала акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

14 березня на базі ДП «Кременчуцький лісгосп» стартувала акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Сприятливі погоні умови у південних районах області вимагають садіння лісу в оптимальні терміни, тож лісівники на повну проводять посадкову кампанію. Серед молоді виявилося чимало охочих також долучитися до цієї корисної справи. Студенти Кременчуцького педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка взяли активну участь у садінні сосни звичайної на території Кременчуцького лісництва.

Під пильним керівництвом головного лісничого підприємства Романа Пащенка та лісничого Петра Бабіна молодь створила лісові насадження на площі 1,5 га. Саджали вручну, під меч Колесова. І хоча ця справа не з легких, але приємна – поділилися враженнями студенти та висловили бажання брати участь у садінні й в подальшому. Прес-служба Полтавського ОУЛМГ

  • Щорічно до участі в акції долучають школярі й студенти, яким не байдужа доля лісів. Нам приємно, що молодь цікавиться цією темою та бере активну участь у залісненні Кременчуцького краю. Протягом акції ми ще посадимо декілька гектарів лісу, чимало навчальних закладів уже висловили бажання нам допомогти, – резюмував Роман Пащенко.

 

Перейти до вмісту