Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Ректор Полтавського педуніверситету зустрівся з переможцем Чемпіонату Європи з боксу

Ректор ПНПУ імені В. Г. Короленка Микола Степаненко зустрівся з чемпіоном Європи з боксу серед молоді (U-22) Олександром Погребняком – магістрантом факультету фізичного виховання. Відразу після повернення з Чемпіонату Європи у Владикавказі боксер та його тренери, заслужений тренер Молдови і України Олександр Скрипник, тренер Станіслав Гребінник та університетський наставник Сергій Кіприч, завітали до ректора із чемпіонськими трофеями.

Про це повідомили на сайті вишу.

Керівник університету привітав чемпіона Європи та його тренерів з очікуваною й заслуженою перемогою.

Олександр Скрипник визначив перспективи на майбутні відбіркові кваліфікаційні турніри, розповів про можливі потрапляння до головної збірної країни та перспективи кваліфікації на Олімпійські ігри; тренер висловив слова вдячності керівництву університету за постійну підтримку спортсмена, за можливість раціонально й ефективно поєднувати навчання з тренувальним процесом.

Ректор подякував тренерам та спортсмену за прославлення Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка на спортивних аренах України та світу й побажав подальших перемог.

Перейти до вмісту