Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Схуднути без дієти і голодування, – дієві поради від експерта

Схуднути можна без голодувань та шкоди для здоров’я – варто лише дотримуватись декількох простих правил. Адже ніяка дієта не допоможе, якщо не виконувати самі банальні правила здорового способу життя. Саме про них розповіла консультант зі здорового способу життя, блогер Ольга Фоміна.

Так, за її словами, перш за все варто записатися на курс масажу, банні процедури та обгортання. Це дуже важливо для схуднення.

“Я обгортання роблю самостійно вдома з використанням харчової плівки і антицелюлітного крему. Тільки звертайте увагу на протипоказання. Процедура не рекомендується під час шкірних і гінекологічних захворюваннях, варикозу, гіпертонії, хвороб нирок і серця, а також у період вагітності й годування”, — зазначила Фоміна.

Експерт також акцентувала на важливості дотримання правильного графіку харчування – дієти. Вона порадила їсти тричі на день в той самий час. Крім того, протягом дня слід пити чисту тепло-гарячу воду – це покращить травлення і очистить організм. Складна назвати це якоюсь дієтою, скоріше це режим харчування.

Що стосується активностей, то Фоміна зазначила, що варто щоранку робити зарядку. Така фізична активність запустить обмінні процеси зранку, розігріє суглоби й оберігатиме від безглуздих побутових травм, та допоможе скинути зайві кілограми. Експерт рекомендує не користуватись ліфтом, гуляти в обід і ввечері і відвідувати тренажерний зал. Досить кумедно, коли людина хоче схуднути, а на другий поверх підіймається ліфтом, чи не так?

Також, за її словами, важливо лягати спати до опівночі – о 10-11 годині вечора.

Тож, для тих хто хоче схуднути, варто починати з простих правил здорового харчування, мінімальної дієти та здорового способу життя.

Перейти до вмісту