Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У поліклінічному відділенні лікарні «Кременчуцька» відкрили оновлену конференц-залу

У поліклінічному відділенні лікарні «Кременчуцька», що на Молодіжному, після капітального ремонту відкрито конференц-залу. Роботи проведено за рахунок коштів міського та обласного бюджетів.

Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Якість виконання ремонтних робіт перевірили міський голова Віталій Малецький, його заступник Ольга Усанова, депутат Кременчуцької міської ради Костянтин Терещенко. Вигляд нового сучасного залу приємно вразив. Замість старого, з обдертими стінами приміщення, наразі маємо сучасний конференц–зал, в якому все грамотно організовано, пристосовано для проведення медичних нарад, семінарів і симпозіумів, курсів підвищення кваліфікації медперсоналу, заходів загально лікарняного плану. В таких умовах кременчуцьким медикам буде приємно навчатися новим методам лікування та ділитися своїм досвідом із колегами.

Міський голова Віталій Малецький зазначив, що міська влада й надалі продовжуватиме курс на оновлення медичних закладів міста, створення комфортних умов для роботи медиків та надання якісних послуг пацієнтам. Він висловив слова вдячності депутату Кременчуцької міської ради Костянтину Терещенку за те, що він не тільки ініціював проведення даного ремонту, але й всіляко сприяв та контролював його хід, а також депутату обласної ради Наталі Макаруші, за виділені кошти з обласного бюджету.

Перейти до вмісту