Ви тут:
Спорт Суспільство 

Юнацька збірна України успішно розпочала вирішальний відбір до Євро-2019

Футболісти не старші 2002 року народження розпочала вирішальний етап боротьби за вихід до фінальної частини чемпіонату Європи.

Як розповіли у ФФУ, у швейцарському Ньйоні стартували матчі еліт-раунду у групі 5. Першим суперником підопічних Володимира Єзерського була збірна Косова, яка, як і українська команда, посіла найвище місце у своєму квартеті кваліфікаційного раунду.

На початку зустрічі активнішими виглядали опоненти — Руслану Нещерету кілька разів довелося вступати у гру. Утім, витримавши стартовий тиск косоварів, українці на 19-й хвилині відкрили рахунок. Віктор Блізніченко подав кутовий, а Арсеній Батагов замкнув передачу партнера. Незабаром зусиллями нападника «Шахтаря» Богдана В’юнника синьо-жовті подвоїли свою перевагу.

До завершення першого тайму українці заробили ще чимало стандартів, а найактивнішим у складі нашої команди був Блізніченко. По перерві наставник суперників зробив низку замін, але вплинути на хід подій на полі це йому не допомогло. У підсумку нашій збірній вдалося втримати перевагу, здобуту в першій половині зустрічі.

Наступний поєдинок юнацька команда України проведе проти однолітків із Греції. Матч відбудеться у четвер, 28 березня.

Перейти до вмісту