Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Триває прийом заявок на участь у конкурсі «Вишиваний Кременчук»

Останнім днем прийому заявок на участь у традиційному загальноміському конкурсі «Вишиваний Кременчук» є 16 серпня.

На конкурс  подаються вишиті сорочки, сукні (дитячі, чоловічі, жіночі), рушники та вишиті картини національного сюжетного спрямування. Вік  конкурсантів не обмежується.

Вироби, що були визначені переможцями у номінаціях загальноміського конкурсу вишиванок «Вишиваний Кременчук» минулих років, не можуть брати участь у конкурсі.

Конкурс проводиться у дев’яти номінаціях:

 «Краща жіноча вишиванка (сукня)»;

«Краща чоловіча вишиванка»;

«Краща дитяча вишиванка (сукня)»;

«Краща родина у вишиванках»;

«Кращий вишитий старовинний рушник»;

«Кращий вишитий сучасний рушник»;

«Краща вишита картина національного сюжетного спрямування»;

«Краща вишиванка з бісеру».

Для участі в конкурсі до заявки повинні додаватися:  фото виробу; паспорт виробу (опис історії виробу, матеріал виробу, техніка виконання).

З 17  до 21 серпня проводитиметься  голосування на сторінці газети «АVтограф» в соціальній мережі Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/av.kremenchuk

22 серпня відбудеться демонстрація вишиванок учасниками конкурсу у великій залі виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області, визначення переможців членами журі в кожній з категорій, нагородження переможців.

Переможці будуть  нагороджені грамотами та цінними подарунками. Усі учасники конкурсу отримують дипломи за участь у конкурсі. Конкурсанти можуть бути відмічені спеціальними призами від членів журі, організаторів, партнерів та спонсорів. За результатами інтернет-голосування визначається переможець «Глядацьких симпатій».

Прийом заявок на участь у конкурсі здійснюється в управлінні у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради за адресою: 39600, м. Кременчук, пл. Перемоги, 2, к. 114 щодня з 08.00 до 16.00, крім вихідних та святкових днів. Телефони для довідок: 3-61-67, 098-839-11-61.

Заявку можна заповнити в електронному вигляді та надіслати на електронну пошту [email protected]. Заявку в електронному вигляді можна знайти на офіційному сайті Кременчуцької міської ради http://kremen.gov.ua в розділі управління у справах сімей та дітей (конкурси) або на сторінці газети  «АVтограф» в соціальній мережі Фейсбук за адресою https://www.facebook.com/av.kremenchuk.

 Положення конкурсу «Вишиваний Кременчук» за посиланням https://kremen.gov.ua/index.php?view=single-str&dep-id=30&page_id_two=935

Перейти до вмісту