Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці за добу зі скаргами на погане самопочуття до лікарів звернулися 48 дорослих і 14 дітей

За інформацією заступника міського голови Кременчука Ольги Усанової, інформація щодо захворюваності у Кременчуці на ГРВІ стабільна. За минулу добу зі скаргами на погане самопочуття до лікарів звернулися 48 дорослих і 14 дітей, 2 дорослих з пневмонією знаходяться на стаціонарному лікуванні.

Як повідомили у Кременчуцькій міськраді, у стаціонарних відділеннях міських лікарень з діагнозом пневмонія перебуває 51 особи, у 1- важкий перебіг хвороби. За минулу добу проведено 6 експрестестів, всі вони негативні. 14 зразків пацієнтів, які мали можливий контакт з першою хворою COVID-19, а також 3 особи, що перебувають на лікуванні у інфекційному відділенні лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька, направлені у лабораторії до Києва і Полтави для проведення більш точних досліджень. Щодо захворюваності на COVID-19, то на сьогодні маємо вже 2 випадки, але другий ще буде перевірятися у Києві.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький зазначив, що ситуація в місті щодо захворювання на коронавірус контрольована. Всі проблемні питання вирішуються оперативно та проводяться необхідні дезінфекційні заходи.

Перейти до вмісту