Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчужан просять планувати приватні поїздки через міст не в «пікові» години

Наразі на мостовому переході через річку Дніпро проводяться ремонтні роботи деформаційних стиків. У зв’язку з цим для руху автотранспорту на цьому шляхопроводі введені тимчасові обмеження. Пропуск автомобілів здійснюється по одній смузі. Через часті затори, які виникають здебільшого в години «пік», графіки роботи громадського транспорту дещо зміщуються. Через це працюючому населенню важко добиратися до роботи.

Про це повідомляє Кременчуцька міськрада.

“Тож звертаємося до кременчужан, яким не обов’язково їхати через міст в години пік, з проханням із розумінням поставитися до цього та планувати свої приватні поїздки в період із 11.00 до 15.00 годин, а також після 19.00 годин. Звертаємо також увагу на те, що на період ремонтних робіт для перевезення кременчужан Укрзалізницею введено додаткові потяги, які курсують з Кременчука до Крюкова і у зворотному напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Транзитний транспорт на період ремонту деформаційних стиків направляється в об’їзд крюківського мосту через Білецьківку, Світловодськ, Недогарки, Піщане, в залежності від напрямку. На дорогах встановлені відповідні знаки, а також інформація про необхідність об’їзду, у зв’язку із ремонтом мостового переходу. Регулюють рух автотранспорту регулювальники та світлофори.

Перейти до вмісту