Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Хоролі для комунальників придбали трактор і моторолери

У рамках міської цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Хорола  на 2020 рік придбали дві одиниці триколісних моторолерів з електродвигуном «Геркулес» та мінітрактор з навісним обладнанням для розчищення снігу Euvropard 354.

Про це повідомили у Хорольській міській раді.

У розпорядженні відділу благоустрою комунального підприємства тепер є 6 моторолерів, які забезпечують мобільність та швидке виконання поставлених господарських завдань. Триколісні моторолери використовуються вже близько чотирьох років і добре себе зарекомендували на практиці по технічних характеристиках і можливостях. Заряду акумулятора вистачає близько на 40-60 км, що дозволяє протягом робочого дня виконати широкий спектр робіт із заощадженням ручної фізичної праці.

Рішення про виділення коштів на придбання техніки було прийнято депутатами 1 липня на пленарному засіданні 79-ої чергової сесії шляхом внесення змін до показників видатків міського бюджету на 2020 рік.

Ключі від нових моторолерів вручили робітницям відділу благоустрою міський голова Сергій Волошин та директор КП «Комунсервіс» Станіслав Булатов.

Фото: Хорольська міськрада

Перейти до вмісту